Обучения и презентации на живо

 

Ефективно общуване

Нашите динамични презентации на живо са пригодени за всяка нужда и могат да презаредят вашият тиймбилдинг, конференция или среща. Подходът ни съчетава ангажираността в стила на TED-Talk с стратегиите, подкрепяни от науката, за да даде на присъстващите практически съвети, които могат да започнат да използват веднага.

Уебинари и виртуални обучения

 

 

Разполагате с отдалечен екип без фиксирано работно място? Ако имате виртуален екип или хибридно работно място, се нуждаете от виртуално обучение. Ние ще въведем вашия колектив в мощната си комуникационна методология. Тези онлайн семинари или предварително записани курсове са за екипи от всякакъв мащаб и могат да бъдат пригодени за целите на вашата група.

Основни теми и аспекти засягани на корпоративните и индивидуалните обучения

 

ПрофилиранеЛичностно профилиране - прилагане на практики и техники от психологията към работната среда. Целта е да се идентифицират и разрешат проблемите, оказващи негативно влияние върху производителността на работното място. Сплотеността и ефективното общуване между различните членове съставящи един работен колектив е от изключително значение за неговата максимална ефективност в дългосрочен план. Чрез специализиран индивидуален анализ на всеки член от колектива, може да бъде дефиниран неговия лидерски стил, личностно удовлетворение, лоялност и привързаност към организацията, личните му мотиватори и дирейлъри.

Ползите от личностното профилиране са: повишаването на колективната сплотеност, финансовите резултати, личната ангажираност, лоялността към организацията, повишаване на компетенциите, намаляване на стреса, както и подобряване на общото психическо и здравословно състояние на работното място.

 

Корпоративен и индивидуален стрес мениджмънт -  Програмата за намаляването на стреса на работното място съчетава в себе си редица подходи и техники, гарантиращи постигането на здравословен психо-социален климат в работния колектив.

Управлението на стреса на работното място изисква повече от полезни съвети. Съвременният динамичен работен процес изисква компетентност и фокус в много и различни направления. Тежестта на високите очаквания както на работното място така и у дома могат да доведат до катастрофални последици за психическото и физическото здравословно състояние.

Програмата набляга върху дефинирането на основните стресови спусъци и предоставя практически инструменти, които дават незабавни резултати. Приложението им оказва положително влияние върху нивата на стрес, както на работното място, така и извън него.

Основни теми:

 • Поддържане на спокойствие и фокус въпреки несигурността
 • Контрол на претоварването с информацията
 • Как да намалите стреса в другите
 • Предотвратяване на бърнаути

 

Ефективно управление на екипиЕфективно управление на екипи - Ефективността на ръководния процес,  зависи в голяма степен от нивото на емоционалната интелигентност на лидерите. Това е ключов фактор, който предуславя добрата комуникация между членовете в екипа и управляването на конфликтите, които могат да възникнат. Мотивирането на служителите и задържането им в организацията са сред актуалните казуси, върху които акцентираме в обученията ни. Развиването на служителите чрез коучинг и менторство, са част от добрите практики, чрез които подпомагаме развиването на сработени екипи в компанията ви.

Ползите ефективно лидерство: Подобряване на комуникацията в екипите, положителен ръст на привързаността и лоялността на служителите към организацията,  подобряване на управлението на времето, намаляване на отсъствията от работа,  редуциране на финансовите разходи, свързани с текучеството на персонала и повишаване качеството на постигнатите резултати.

 

Ефективни продажби по телефонаУспешни продажби по телефона - Липсата на работещи методи за правилното и неинвазивно достигане до потенциалният клиент по телефона е превърнала така познатите ни "cold calls" в досадно явление за всеки имащ нещастието да вдигне телефона на непознат номер. Подходът, който използват много съвременни фирми набляга на количество на обажданията и механичните заучени и претрупани презентации, които търговеца се стреми да избълва в рамките на броени секунди. Всеки, който е получавал подобен тип обаждане е попадал в тази неприятна ситуация, в която се чуди как възможно най-бързо и културно да затвори телефона.

Предлаганите от нас подходи акцентират върху качеството на обажданията и въоръжават търговците с техники за разпознаване на емоционалното отношение на клиента и повишават въздействието на търговското послание.

 

Психология на клиента и преговориПсихология на клиента и преговори - Нaучете се да четете между редовете по време на преговори чрез нашата програма за разпознаване и използване на невербално поведение. Водете посоката на преговорите със самочувствие. Ползите от усвояването на умението да разпознавате невербалните съобщения могат да бъдат приложени в редица ситуации в работната среда. В края на програмата ще сте добили нов комплект от техники и работещи инструменти, чрез които да постигнете успехи, докато карате клиента несъзнателно да ви съдейства за това.

 

Изграждане на лидерски стилИзграждане на лидерски стил - Успешните лидери завладяват с харизма и много добри умения в общуването.  Чрез тях с лекота успяват да представят идеите си и за “заразяват” околните да ги следват и подкрепят в осъществяванет им.

Научете се как да вдъхновявате, да влияете и да ангажирате хората. Обученията, които предлагаме ще ви дадат нова гледна точка за това какво е лидерството. Тези обучения са ориентирани към усвояването на техники за изграждане на междуличностни връзки с партньори, клиенти и колеги. Овладейте комуникативните методи и изграждащите доверие техники, които ще трансформират начинът, по който общувате.

 

Декодиране и семиотика

 

Биометричен анализ - Наука за хората е единствената компания в България използваща най-съвременните и високо технологични методи  за анализ и изследване на емоционални състояния, физиологични реакции и микро изражения. Технологичният ни капацитет позволява както  индивидуални анализи, така и  отчитането на колективните настроения на обособени социални групи.

 

 

Структурен анализ на емоционалното въздействие на текстово съдържание

Aнализът има за цел да определи отношението на говорител, писател или друг субект по дадена тема или цялостната контекстуална полярност или емоционална реакция към документ, взаимодействие или събитие.

За целта се използват текстов анализ, изчислителна лингвистика и биометрични данни за систематично идентифициране, извличане,
количествено определяне и изследване на афективни състояния и субективна информация.

Чрез нашите методи вашите послания и кореспонденции ще бъдат по внушителни и по-въздействащи.

 

Декодиране на невербално поведение и разкриване на лъжи

Програмата Decoder разработена от Elite Social Studies е подходяща за професионалисти като разследващи журналисти, органите на реда, следователи, криминалисти, търговци, дипломати, адвокати, прокурори, съдии, инвеститори, VIP охранители, както и за организации ангажирани в сферата на сигурността, човешки ресурси и търговия.

Подобни подходи основани на моделът на PEG се използват от различни служби на сигурността предимно в САЩ като: Homeland Security Investigations (OPR), FBI, Secret Service, DEA, HIDTA, FLETC, U.S. Department of State, U.S. Department of Commerce, Bureau of Narcotics Enforcement, U.S. Dept. of Labor, U.S. Coast Guard, National Guard, U.S. Customs, Department of Corrections, District Attorney offices, HUD, U.S. Federal Courts, U.S. Postal Inspection Service, U.S. Probation Department, TSA, Metropolitan Transportation Authorities, Military, National Insurance Crime Bureau (NICB), Amtrak Police, IRS, Sheriffs, University police

Свържете се с нас за актуален график на курсовете.

 

2 коментираха: “Индивидуални и корпоративни обучения

 1. Стефан 07.11.2018 at 2:00

  Здравейте,

  Провеждате ли групови обучения извън София?
  Става въпрос за група от 8 до 10 човека, търговци в шоурум.

  Благодаря

 2. Привет,

  Да, изготвяме и провеждаме обучения за клиенти в цялата страна.
  Изпратихме Ви e-mail с допълнителна информация.
  Моля пишете ни на [email protected] за да
  съобразим обучението спрямо Вашите нужди.

  Успешен ден!

КОМЕНТИРАЙ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *